Is het online programma Een goede relatie met je paard geschikt voor jou?

  • Ben jij kort geleden een samenwerking begonnen met een nieuw paard?
  • Vind jij het belangrijk dat jij en je paard elkaar goed begrijpen?
  • Wil je stappen vooruit gaan maken in de samenwerking met je paard?
  • Wil jij je paard kunnen helpen en van een stabiele basis blijven voorzien?
  • Wil jij zelfstandig zijn en niet afhankelijk worden van begeleiding?
  • Wil jij ontspanning en vertrouwen op nummer 1 hebben staan?

Kan jij op al deze vragen ‘ja’ antwoorden? Dan is dit online programma perfect voor jou!

Uit onze ervaring weten wij hoe belangrijk het is om vanuit een stabiele en vertrouwde basis te werken met je paard. In dit programma leer je de signalen herkennen van je paard, zodat je ziet wat hij nodig heeft en jij daarop de helpende reactie kan geven. “Een goede relatie met je paard” biedt jou de inzichten en handvatten voor het gehele proces. Het begint vanaf het moment dat je paard jou kan zien tot aan het opstappen en met alles daartussen in. Je leert hoe je ten allen tijde vanuit ontspanning en een goede focus kan werken, bewust te worden van je lichaamstaal en om te gaan met onverwachte situaties. Eén van de belangrijkste prioriteiten is het continu werken naar de behoefte van jouw paard.

Het online programma “Een goede relatie met je paard” is dé manier om met jouw paard tot harmonie te komen. Naast het programma krijg je toegang tot de online community waar je je vragen kan stellen en sparren met ons en gelijkgestemde. Na het afronden van het programma bieden we de mogelijkheid aan om aanvullend één op één coaching te volgen.


Jouw coach


Tessa Veldt is trainer en coach. Vanuit haar ervaring in het trainen en opleiden van verschillende (jonge) paarden, helpt zij mensen bij het opbouwen en onderhouden van een ontspannen, vertrouwde en waardevolle samenwerking met hun paard. Haar coaching heeft al vele combinaties geholpen naar meer stabiliteit en diepgang.

Tessa heeft de afgelopen jaren een nauwe samenwerking gehad met Chris Irwin en is gecertificeerd coach voor Irwin Insights. Daarnaast gebruikt zij haar expertise en kennis die zij in haar andere opleidingen heeft opgedaan en combineert dit met haar ervaring.

Wat krijg je?


  • 5 uur aan les materiaal verdeeld onder 12 lessen


  • 365 dagen toegang, 7 dagen per week en 24 uur per dag


  • Toegang tot de besloten community met deelnemers van dit programma


  • Trainingsdagboek waar je je voortgang in kan bijhouden